#Let’s go for it..: een lang gekoesterde droom komt uit.
Het jassenmerk Bellaire brengt vanaf Fall/Winter 2016 een totaalcollectie!

Voor jongens blijft de naam Bellaire actueel. Voor meiden brengen we het gloednieuwe NoBell’.
We richten ons op de oudere kinderen en bieden de collecties aan van maat 110/116 t/m 170/176.
De collecties bestaan uit één levergroep en worden eind juli uitgeleverd.

De collecties hebben een sportieve, volwassen uitstraling. Ze zijn hip en van een hoog mode-niveau. De, overwegend, rustig ogende items zijn verfijnd met verborgen details: onze hidden treasures.

We maken collecties voor kids die serieus genomen willen worden. Niet per sé met kun kop boven het maaiveld willen uitsteken, maar wél weten wat ze zelf willen en mooi vinden. Ook al kan dat van dag tot dag verschillen.
Wij helpen ze met het vinden van hun eigen style.
Zij zijn onze ‘hidden treasures’. Zij mogen hun verborgen kwaliteiten ontdekken en zichzelf zijn in onze collecties: NoBell’& Bellaire

Bellaire:
De Fall/Winter collectie voor 2016 is ‘clean’ en ‘clever’. Invloeden uit de sportwereld inspireerden tot een spannend beeld. Tot in de details:
Verborgen capuchons, technische rubberprints en nylon details. Ook de afwerking is verfijnd en comfortabel. Kriebelende labels zijn vervangen door een print. En voor alle jongens die halverwege de dag te warm worden in hun sweater of hoodie, vanwege dat potje voetbal, is er een stevige lus toegevoegd om het item aan weg te hangen
Het kleurbeeld loopt van klassiek, sportief navy, tot grijzig groen en honinggeel. Antraciet geeft een krachtige, stoere touch als accentkleur.
Ook de materialen zijn comfortabel. Er is overwegend met jerseys, sweats and interlock kwaliteiten gewerkt. Piqué, nylon en een bijzondere plissee jersey geven een ‘fashionable twist’.

NoBell’:
Het nieuwe NoBell’ is ‘fashionable en ‘sporty/chic’. Voor meiden die weten wat de laatste trends zijn, maar ook hun eigen stijl ontwikkelen.
De kleuren zijn sophisticated: navy wordt gecombineerd met antraciet en een prachtige, winterse nude. Het fluo roze brengt een girly accent.
Het materiaalgebruik is rijk, stoer, maar ook vrouwelijk: Van een cleane interlock tot een luxe gestreepte 1×1 rib en donkere jogdenim tot een