We maken collecties voor tieners die serieus genomen willen worden. Niet per sé met kun kop boven het maaiveld willen uitsteken, maar wél weten wat ze zelf willen en mooi vinden. Ook al kan dat van dag tot dag verschillen.
Wij helpen ze met het vinden van hun eigen style.
Zij zijn onze ‘hidden treasures’. Zij mogen hun verborgen kwaliteiten ontdekken en zichzelf zijn in onze collecties: NoBell’& Bellaire
De collecties hebben een sportieve, volwassen uitstraling. Ze zijn hip en van een hoog mode-niveau. De, overwegend, rustig ogende items zijn verfijnd met verborgen details.

We richten ons op tieners en bieden de collecties aan van maat 110/116 t/m 182/188.

Bellaire Spring 2018:

Bellaire slaat een brug tussen sportswear en casual wear. Voor jongens die hun eigen plan trekken. Beweging, sport en functionaliteit zijn belangrijke key words, daarnaast moeten de items ‘clean’, maar ook ‘vet’ zijn.
De collectie bestaat uit comfortabele materialen, zoals een mooie, cleane interlock, crispy cotton elastane, jacquard jerseys en softshells.
Er is een uitgebreide jassencollectie, want daar ligt de basis van Bellaire. Veiligheid vinden wij een heel belangrijk aspect. Dit seizoen hebben de jassen reflective details en er is zelfs een jack dat volledig in reflective materiaal is gemaakt. Daarnaast worden een aantal jassen geleverd met een lichtband om de biceps. Safety first!
We brengen diversiteit in outerwear materialen: geprinte én solid softshells, nylons en bonded polyamide.
Het kleurbeeld is fris en sportief: navy in combinatie met wit, kobalt en fluo gele details. Of een lichte army met zacht grijs, donkerblauw en fluo oranje details.
En juist die details maken het verschil: technische, gekleurde ritsen; gestreepte rib met een verrassende kleur aan de binnenkant of een verborgen detail achter de sluiting van een jas… Find your ‘hidden treasures’!!
En dan dit: Dit seizoen brengen we een T-shirt-set die je kan delen met je ‘Best Mate’:
Share it and you’ll be Soul mates forever!

NoBell’ Spring 2018:

Sportief, comfortabel en ‘easy-going’: Zo kan je de NoBell’ collectie van deze Spring het best omschrijven. Alle items zijn makkelijk te combineren én heerlijk om te dragen.
Het kleurbeeld is stoer, tijdloos en krachtig: Navy en wit vormen de basis, waaraan een zachte army groen, een frisse koraal en koper kleur toevoegen.
De collectie bestaat hoofdzakelijk uit jerseys: technische sports-jersey voor athletic leggings, crispy cotton elastane en een katoen-rayon voor mooie T-shirts en jurken en een luxe, geprinte interlock voor sportieve broeken en catchy jumpsuit. Daarnaast brengen kant, een geprinte, soepele rayon en een gemeleerde ribkwaliteit de modieuze aspecten in de collectie.
Details zijn verfijnd en trendy: Mooie ribbings, embossed elastiek en speciale koorden en bandjes.
Voor de NoBell’ meiden is er een uitgebreid outerwear pakket: Bikerjacks in softshell, licht gewicht nylon jacks in diverse prints en een prachtig immitatie suéde bomberjack! Laat je tevens verrassen door inventieve verwerkingen en de verborgen gadgets…
En dan dit: Dit seizoen brengen we een T-shirt-set die je kan delen met je ‘BFF’:
Share it and you’ll be best friends forever!